Zajmujemy się projektowaniem wnętrz mieszkalnych i użytkowych. Ważne są dla nas wysoka jakość i kreatywne podejście do każdego projektu. Zaprojektuj z nami swoje wnętrze!

Instagram feed

603316809 biuro@nowaconcept.pl

Archive

[vc_row][vc_column offset="vc_col-lg-8 vc_col-md-12"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8627" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8628" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8629" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8630" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8631" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8632" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8633" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8634" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8635" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8636" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8637" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8638" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8639" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8640" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][/vc_column][vc_column offset="vc_col-lg-4 vc_col-md-12"][vc_column_text]Projekt wnętrz Kiełczów - wnętrza domu w Kiełczowie pod Wrocławiem. Wnętrza domu utrzymane w stylu nowoczesnym i jednolitej beżowo-popielatej kolorystyce z niebieskimi i czarnymi akcentami. W projekcie położono nacisk na funkcjonalność oraz oświetlenie. Wszystkie zabudowy meblowe wykonano na wymiar wg projektu. Schody zaprojektowano jako pełne w dolnej części i jako dywanowe w części górnej. Dolna część schodów skrywa szufladę na buty pod zintegrowanym siedziskiem od strony wejścia oraz schowek z drugiej strony. Projekt wnętrz Kiełczów wyróżnia obraz, autorstwa Krzysztofa Bryły, który powstał specjalnie do tej przestrzeni.   powierzchnia: 100 m2 realizacja: 2016 r. lokalizacja: Kiełczów prace budowlane: Piotr Chejdysz schody: Drabent Schody firany: Studio DECOR obraz: "Abstralizm 1" Krzysztof

[vc_row][vc_column offset="vc_col-lg-8 vc_col-md-12"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8427" img_size="full"][vc_empty_space height="20px"][vc_single_image image="8428" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8429" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8430" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8431" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8432" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8433" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8434" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8435" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8436" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8437" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8438" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8439" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8440" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8441" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8442" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8443" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8444" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8445" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8446" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8447" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][/vc_column][vc_column offset="vc_col-lg-4 vc_col-md-12"][vc_column_text]Projekt wnętrz domu z lat 70-tych przy ul. Wiosennej we Wrocławiu. Założeniem projektu była przebudowa i aranżacja wnętrz istniejącego domu i dostosowanie ich do potrzeb czteroosobowej rodziny. Zastana konstrukcja budynku wyznaczyła naturalnie trzy odrębne strefy dla nowych domowników. Parter przeznaczyliśmy na sypialnię rodziców z własną łazienką a także kuchnię z jadalnią. Pomiędzy tymi pomieszczeniami znajduje się strefa wejściowa z klatką schodową. Piętro zostało zaadaptowane dla dwóch dziewczynek. Każda otrzymała niewielki odrębny pokój ale wyznaczyliśmy także strefę wspólną, przeznaczoną do

[vc_row][vc_column offset="vc_col-lg-8 vc_col-md-12"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8407" img_size="full"][vc_empty_space height="20px"][vc_single_image image="8408" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8409" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8410" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8411" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8412" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8413" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8414" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8415" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8416" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8417" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8418" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8419" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8420" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8421" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8422" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8423" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][vc_single_image image="8424" img_size="full"][vc_empty_space height="18px"][/vc_column][vc_column offset="vc_col-lg-4 vc_col-md-12"][vc_column_text]Projekt wnętrz lodziarni. Główny lokal sieci lodziarnio-kawiarni Balduno Manufaktura przy ul. Hubskiej we Wrocławiu. Lokal podzielono optycznie na strefy dla różnych Gości dzięki zastosowaniu innego typu siedzeń a także oświetlenia i wyposażenia w każdej z nich. W strefie wejściowej znajduje się kącik dla dzieci i ich opiekunów a także blat barowy na szybkie espresso. Środkowa część to stoliki do wygodnej konsumpcji a w głębi kawiarni znajduje się miejsce na dłuższe posiedzenia przy pogaduchach. W projekcie wykorzystaliśmy istniejący sufit betonowy. Odsłonięty a także podkreślony przez poprowadzone po nim równomiernie